Hakkımızda


Kalite ve Teknolojiyi Buluşturduk...

Havalandırma Sistemleri sektöründe 20 yıllık sektörel tecrübesi ile faaliyet göstermekte olan firmamız, 2006 yılından itibaren Asay Teknik Isıtma Soğutma Havalandırma ve Klima Sistemleri adı ve markası ile Havalandırma Sistemleri üretimi yapmaktadır. 2008 Ağustos ayından itibaren İzmirde 4.000m² lik kapalı alan üzerine kurduğu modern tesiste en son teknolojileri kullanarak üretim kapasitesini ve ürün yelpazesini arttırmış, İsviçre menşeli tam otomatik ve bilgisayar destekli Spiro System makinaları ile kurduğu 3000 m² lik spiral kanal üretim bölümünde  yuvarlak kanal, fittings imalatına başlamıştır.
Havalandırma sistemleri ürün portföyünde yer alan spiral ve prizmatik kanallar, kanal tipi elektirikli ısıtıcılar ve susturucular alışveriş merkezlerinde,  lüx otellerde, hastanelerde sinemalarda, laboratuarlarda, endüstriyel tesislerde ve ünversitelerde yaygın olarak kullanılmakta olup yurtiçi ve yurtdışı referans yelpazesi giderek genişlemektedir.

 

Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi benimsemiş hizmet anlayışı ile ürün ve hizmetlerini geliştirmek amacıyla sürekli yatırım yapmakta, mevcut ürünlerini sürekli geliştirmektedir.

 

Markalaşmaya, kurumsallaşmaya, ekip çalışmasına, teknolojiye, müşteri memnuniyetine ve araştırma geliştirme faaliyetlerine verdiği önemle istikrarlıolarak büyümesini sürdüren Asay Teknik'in hedefleri doğrultusunda gelişimi ve yatırımı  hızla devam etmektedir.

 

      



 

ASAY TEKNİK
Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri
İzolasyon, İnşaat, Demir San. Tic. Ltd. Şti.

İ.A.O.S.B 10026 Sokak No:34 Çiğli -İZMİR
Tel: 0(232) 328 36 53 Fax : 0(232) 328 36 54
info@asayteknik.com  | Design - Doğuşcan Reklam